Posebna granitna površinska obrada sprječava lijepljenje i olakšava oslobađanje peciva i pečenih jela. Pecite zdravije s manjom količinom masnoće i bez napora pri čišćenju.
Ugljični čelik odlično provodi toplinu i osigurava stabilne rezultate. Keksi, krumpirići i povrće peku se ravnomjerno, bez spaljenih rubova i sirove sredine.
Viši rub sprječava istjecanje sokova i čini rukovanje limom udobnim i sigurnim – idealno za složence, pečeno meso i sočne pite.
Veliki pravokutni lim od izdržljivog ugljičnog čelika s granitnim neprianjajućim slojem idealan je za pečenje mesa, povrća, keksa, pita i domaće pizze. Materijal podnosi temperature do 230 °C, ne upija mirise ni tekućine i ravnomjerno raspoređuje toplinu – vaša će jela uvijek biti savršeno pečena.
Zahvaljujući povišenom rubu lim je odličan i za sočne složence i pečenja s nadjevom; ujedno služi kao univerzalni pladanj za pripremu i posluživanje. Neprianjajuća površina omogućuje pečenje s manje ulja, a nakon pečenja dovoljno je lim jednostavno obrisati vlažnom krpom ili oprati ručno.