Bočna kopča jednim potezom otpušta plašt kalupa pa tortu vadite bez narušavanja oblika i rubova.
Specijalni neljepljivi premaz minimalizira prijanjanje tijesta i olakšava ručno čišćenje.
Karbonski čelik osigurava stabilnost, otpornost do 230 °C i ravnomjernu raspodjelu topline za savršeno pečene korice.
Ovaj kvalitetni okrugli kalup promjera 20 cm osmišljen je za svakodnevno pečenje. Rastezivi obod s pouzdanom kopčom i odvojivo dno omogućuju sigurno vađenje gotove kore bez oštećenja oblika. Granitni neljepljivi sloj osigurava čisto odvajanje tijesta i pri minimalnoj količini masnoće.
Robustan karbonski čelik podnosi temperature do 230 °C i ravnomjerno provodi toplinu, pa će vaša torta ili cheesecake biti savršeno pečeni. Materijal ne upija mirise ni tekućine te je prikladan za plinske i električne pećnice.
Preporučena uporaba: torte, cheesecakovi, biskvitne kore, pite i manja zapečena jela. Nakon pečenja dovoljno je kalup obrisati vlažnom krpom ili oprati ručno. Originalni proizvod marke VILDE.