Porculanske kokote podnose visoke temperature u pećnici i osiguravaju ravnomjerno pečenje deserata i slanih jela.
Klasične okomite rebraste linije i bež rub daju posluživanje profesionalan izgled, prikladno za svakodnevni i svečani stol.
Pogodno za perilicu posuđa, mikrovalnu i zamrzivač. Idealno za crème brûlée, sufflé, zapečene porcije, umake i male zalogaje.
Ove univerzalne porculanske posudice za pečenje možete koristiti za crème brûlée, sufflé, male zapečene porcije, ali i za posluživanje maslina, orašastih plodova, umaka i preljeva. Klasičan rebrasti dizajn s sjajnom glazurom pristaje svakoj kuhinji i lijepo izgleda na svečano postavljenom stolu.
Zahvaljujući izdržljivoj porculanskoj kamenini ravnomjerno provode toplinu, što doprinosi savršenim rezultatima pečenja. Praktične su za svakodnevnu uporabu – lako se čiste i podnose širok raspon temperatura od zamrzivača do pećnice.