Glatka površina za precizno poravnanje i strana s izbočinama za brzo omekšavanje i tvrdih vlakana. Jedan alat za sve vrste mesa.
Kvalitetni nehrđajući čelik je higijenski, neupijajući i otporan na koroziju. Pogodno za perilicu posuđa radi lakog čišćenja.
Ergonomska ručka dobro leži u ruci, a oko na kraju omogućuje praktično vješanje na kuhinjsku šipku.
Robusna kuhinjska bat za meso od nehrđajućeg čelika idealna je za pripremu odrezaka, kotleta i šnicli. Glatka strana učinkovito poravnava odreske, dok strana s izbočinama meso omekša i naruši vlakna za sočniji rezultat. Zahvaljujući uravnoteženoj težini i udobnoj ručki odlično leži u ruci, a rad je brz i precizan.
Visoko izdržljiv nehrđajući čelik osigurava dug vijek trajanja, higijenu i lako čišćenje u perilici. Tenderizer je prikladan za govedinu, svinjetinu, perad i ribu, a poslužit će i za drobljenje orašastih plodova ili leda. Oko na kraju ručke omogućuje praktično vješanje i pohranu.