Kalup stvara izražen reljef s perjem i oblinama, zahvaljujući čemu će svaki pilić biti ukras uskrsnog stola.
Kvalitetna glazura u smeđem tonu osigurava dug vijek trajanja, ravnomjerno provođenje topline i lakše održavanje.
Ispečenog pilića lako je ukrasiti glazurom ili šećerom; idealno za blagdanski stol i poklon-košarice.
Stvorite dojmljive uskrsne poslastice s keramičkim kalupom u obliku pilića. Zahvaljujući kvalitetnoj glaziranoj keramici toplina se ravnomjerno raspoređuje, pa je pečenje učinkovito i ekonomično. Kalup tijestu daje precizan oblik s detaljnim reljefom, tako da će vaš desert zasjati na svečanom stolu i u košarici.
Kalup je jednostavan za upotrebu i čišćenje. Prije pečenja ga temeljito premažite masnoćom i pospite brašnom, u pećnicu ga uvijek stavljajte hladnog i zagrijavajte postupno. Postavite ga na rešetku radi slobodne cirkulacije zraka. Nakon pečenja vruću posudu odložite na drvenu podlogu. Ne preporučuje se pranje u perilici posuđa.