Šamotna ploča upija vlagu i ravnomjerno raspodjeljuje toplinu, pa postižete autentično hrskavu koru kao iz peći.
Žičani stalak s bočnim ručkama olakšava prenošenje vruće ploče iz pećnice na radnu plohu.
Osim pizze, na ploči možete peći i kekse, peciva ili punjene jastučiće s savršeno pečenim dnom.
Šamotna ploča za pizzu upija višak vlage iz tijesta, zahvaljujući čemu je kora lijepo hrskava izvana i mekana iznutra. Pečenje na šamotu vjerno oponaša okoliš peći za pizzu – idealno za kućnu pećnicu.
Dio seta je izdržljiv žičani stalak srebrne boje s praktičnim ručkama za sigurno prenošenje. Ploču uvijek zagrijavajte postupno – stavljajte je u hladnu pećnicu, a nakon pečenja odlažite na drvenu podlogu. Održavanje je jednostavno: ručno pranje, nije prikladno za perilicu posuđa.